Betaalmethode Smart Bazar

Wij proberen met onze betaalopties u zoveel mogelijk tegemoet te komen bij het snel en betrouwbaar afrekenen van uw bestelling. Staat uw eigen betaalmethode er niet bij? Kies dan voor de optie Direct banktransfer en maak eenvoudig het totaalbedrag van de bestelling over naar onze bankrekening. Vermeld hierbij alleen het ordernummer en GEEN product- of websitenamen. Onze bankgegevens staan in de bestelbevestiging en onder aan deze pagina.

betaalmethoden bancontact
betaalmethoden giropay
betaalmethoden MyBank
betaalmethoden iDeal
direct banktransfer

Geld overmaken naar onze bankrekening. Kies bij het afrekenen voor de optie Direct Banktransfer en maak het totaalbedrag van je bestelling over naar onze rekening. Vergeet niet om het bestelnummer van je order te vermelden. Vermeld GEEN product- of websitenamen in het opmerkingsgedeelte. Je vindt onze bankgegevens in het overzicht van je bestelling. Gebruik de BIC code voor een overschrijving vanuit het buitenland naar Nederland (The Netherlands).

Bankrekening:

IBAN: NL25ABNA 0249711672
BIC/SWIFT: ABNANL2A

Rekeninghouder: Admiral Naturals

Houd er rekening mee dat het 1-2 werkdagen kan duren voordat wij de betaling ontvangen. Zodra de betaling door ons is ontvangen krijg je hier van een bericht en wordt jouw bestelling verwerkt en verzonden.