Totempaal kopen

Jouw eigen totempaal kopen

Altijd al je eigen totempaal of tiki willen kopen? Dan hoeft je niet verder te zoeken. Smart Bazar is gespecialiseerd in de verkoop van tiki’s en totems. Naast totempalen en tiki’s hebben wij ook andere bijzondere artikelen zoals o.a. draken- en leguaanbeelden, edelstenen en versierde Maori surfplanken. Ook hebben we tal van kleding, sieraden en bijzondere sjamanistische kruiden.

Oorsprong

De totems die wij verkopen komen veelal uit Canada en Azië. Hoewel wij in het westen een totem vooral zien als decoratief is het van oorsprong een heiligdom. Het woord totempaal is afgeleid van (o)doodem, een Ojibwe woord dat zoveel betekent als ‘familie-teken’, dieren die hun naam aan een clan gaven.

Waar moet ik zijn?

Onze totems en tiki’s kunnen niet worden verzonden. Dit omdat de totempalen die wij hebben al 200cm lang zijn en de tiki’s behoorlijk zwaar kunnen wegen. We nodigen je dan ook uit om langs te komen in onze winkel in Beverwijk. Mocht je zeker willen zijn dat we totems op voorraad hebben? Neem dan even contact met ons op door een mailtje te sturen naar info(at)smartbazar.nl

Ons adres

SMART BAZAR

Begijnenstraat 24

1941BS Beverwijk

Openingstijden winkel

Dinsdag t/m Zaterdag van  11.00 – 18.00 uur geopend.

Zondag en Maandag gesloten.